03.12.2019 14:03
SAiK.261.1.2019
36
Przygotowanie i dostawa obiadów dwudaniowych (zupa, drugie danie, surówka) pięć razy w tygodniu, bez sobót, niedzieli i świąt, przygotowanych na bazie własnych produktów z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego (pomieszczeń kuchennych, sprzętu i urządzeń kuchennych) z dostawą na miejsce zamówienia w terminie od 02.01.2020 do 31.12.2020 r
Termin składania ofert upłynął: 10.12.2019 godzina: 15:00
Załączniki
Data publikacji: 03.12.2019 14:03
Data ostatniej modyfikacji: 03.12.2019 14:03
Wyświetleń: 36
Data ostatniej modyfikacji: 03.12.2019 14:03
Wyświetleń: 36
Opublikował: Jakub Sarnecki
Ostatnio zmodyfikował: Jakub Sarnecki
Ostatnio zmodyfikował: Jakub Sarnecki